2021-08-04 09:55:55• hírek • Szatmár.ro

Szórakoztató játékok és kézműves tevékenységek a Szatmári Termék Vásáron

augusztus 07 - augusztus 08

Jókedvvel és rengeteg, gyerekeknek szánt interaktív játékkal veszi kezdetét az idei nyár legszebb hónapja! Az augusztusban szervezett Szatmári Termék Vásáron a figyelem középpontjában a gyerekek lesznek, akiket a szervezők sok játékkal, aszfaltrajzolással és újrahasznosítható anyagokat hasznosító kézműves tevékenységekkel várnak.

"A hétvégén, augusztus 7-én és 8-án 10 és 18 óra között tehát várjuk a Kossuth-kertbe, hogy válogasson a helyi termékek között, és a gyerkőcök se maradjanak otthon, hiszen rengeteg meglepetés várja őket!

Ahogy minden alkalommal, most is minőségi és friss termékek, szezongyümölcsök és -zöldségek várják a vásárlókat. A standoknál újra lehet majd, mézet, lekvárokat és szörpöket, olajokat, levendulás dekorációkat, bőrből és textilből készült termékeket, ékszereket, festményeket és grafikákat, megszemélyesített bögréket, kézzel varrt babákat, ólomüvegből készült díszeket vásárolni, na meg isteni húskészítményeket a Debreceni Mészárszék jóvoltából.

Töltsük együtt a hétvégét és örüljünk együtt a legjobb szatmári helyi termékeknek!

​A vásár szervezői a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Szatmár Megyei Tanács, a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ, valamint a Szatmár Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület" – írják a szervezők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: